Säg mig.

Vad vill du, eller vill du nåt alls? Varför när du vet att det inte går just nu? Bara för att få mig att väcka tanken på dig? Och sen dumpa den i nån geggig vattenpöl? Är det bara för att visa hur stolt och stark du är? Bara för att kolla hur långt du kunde nå i mitt liv? För att ha nåt att berätta sen? Eller för att jag betyder nåt?
 Jag väntar på rätta tillfället, och bara fråga.

Idag har jag kommit fram till hur tomt det skulle vara om jag inte spelade fotboll. Det kändes som om mina ben bara sprang av sig själva.
 Jag är så glad att jag bytte lag och inte slutade, för då hade jag verkligen gått miste om något riktigt riktigt stort!
 Den här säsongen komer bli jätterolig känner jag redan nu. Första matchen på min födelsedag säger en hel del, tre veckor kvar nu.


tisdag

Yeah, hemma igen. Det känns som om vi var borta i en månad eller nåt. Och det bästa är att nu är det bara en och en halv vecka kvar, sen påsklov!  
 Jag var i stan med Joss & Sara och de var hur varmt som helst där. Om det är nån rik människa som inte vet vad han ska göra av pengarna kan han alltid ge några tusen (miljoner) till mig. Pengar får liksom alltid åt för mig.
 Vi hittade en superbra sminkaffär i gamla Debenhams så nu är KP's present redan fixad. Om hon inte blir glad tar jag den själv. 
 __________________________
 Ramundberget 17-25 mars 2007.
    

lördag

Man kan ha det kul fast man mår skit, det hade jag igår. John Tucker must Die var helt underbart rolig, och ni människor som var med, ni var inte heller så dumma ;)

Idag har jag städat alla kaninburar och hoppat med alla, det tog ungefär hela dan. Det var en tag sedan de var ute nu så det verkade som alla skruttisar tyckte det var lite kul. Undan gick det i alla fall. 
 Jag skulle egentligen ha packat också, men det finns ju en natt som ska användas till nåt. Nu ligger det strumpor och sånt på min säng, men resten väntar på att bli nerpackat.
 Om jag levde om 10 000 år eller nåt skulle man säkert slippa åka bil i 8 timmar, men men, vad gör man. Det ska bli så jävla skönt att slippa allt i en vecka! På måndag sitter jag säkert mitt i backen och solar och dricker varm choklad, slå det ni! 
 
Ramundberget 18/3-25/3 <3
 
Och nu vet jag helt ärligt att jag inte klarar mig utan dig, du är det finaste man kan få!

~ ~ ~ ~ ~ ~  

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få


  

 


torsdag

Jäää, sista gången på boxningen med laget, snyft, det är så skönt att bara slå till armarna inte hänger med längre. Det är boxning nästa vecka också, men då ska jag va i Ramundberget, missar när nån tidning ska komma och göra ett repotage om laget också, men men, är man jag så är man. Det ingår i mitt liv att ha otur. Fast hur som helst så ska det bli så jävla underbart med en vecka utan skola.  
 Imorse var jag hos ortopeden på Odenplan med mina snea fötter. Jag behöver bidrag för alla plåster som går åt till mina skavsårade fötter. Vi var där i en halvtimme ungefär och hälften av tiden satt vi i ett väntrum. Läkaren var inte så väldigt intresserad men sa iallafall att jag skulle få en remiss till en nervläkare som skulle kolla så att jag inte hade nervfel på min fötter. Men om man har nervfel borde det vara mycket jobbigare än vad det är nu. 
 Efteråt gick jag och min kära mor och fikade. Vi hittade ett supermysigt bageri där man kunde sitta fyra personer. Jag skulle kunna sitta där hela dan och kolla på alla som gick förbi, men mamma skulle till jobbet så jag tog tunnelbanan hem till Vällingby istället. 
 För en gångs skulle fick jag använda engelskan för jag satt och pratade med en man från Ecuador från Torildsplan till Blackeberg. Han hade bott i Kanada, Kalifornien och Mexico, nu bodde han vi Slussen och hans fru bodde på Galapagosöarna om jag förstod det hela rätt. Han pratade i 180/h med spanks brytning så de var inte så läta att hänga med. Han tyckte om att titta på film och berättade alla favoritscener i superman 3 och så vidare....
 När jag var framme gick jag omkring i Vällingby ett tag (riktigt otur att jag precis missade lektionen :P), sen gick jag till skolan och åt lunch. Vi hade slöjd och våran vikare för Günter var stencool, hon hade orange hår och gick omkring och skojade hela tiden. 
 Efter skolan gick jag hem och sen slappade jag hela eftermiddagen fram till träningen,
Och sen va den dagen slut, bara fredag kvar och sen helg!!
  


14 mars

Lång lång dag, först skola. Älskade teknik, men att rita husr är faktiskt ganska kul. Hann såklart inte klart så det ska jag göra hemma, egentligen tills imorrn men det kommer aldrig gå så jag gör det nån anna gång. Slutade kl 16 idag och då åkte jag hem till Malin. Där var vi en stund och sen begav vi oss till Spånga Stion för att möta två små pojkar som kom med tåget. Vi satte oss på bussen och åkte hem till Malin där vi var resten av kvällen. Malin hade det ganska kul, men jag låg mest på golvet och försökte vara social. Tyckte mest synd om "kompisen" som inte verkade alltför road. vid 20-tiden bröjade dem röra på sig och vi följde med dem till Spånga station där som tåg tåget mot sina hem. Jag och Malin var väääldigt hungriga så vi tog em titt in på Vivo och kom ut därifrån med äppelmunkar, inte helt fel ;) Sen gick vi tillbaka till Malin, åt lite sen middag sådär på kvällskvisten och sen gick jag hem.

Pusshej / Anna

Tack för att du finns, hjärtat. (Bilden är från spanskalektionen)
image2

Wiieeeee!

Idag har de varit en glad-dag, en dag man blir glad av! Mitt humör styrs typ utav vädret, och idag var det strålande sol så jag var på bra humör. Jag kom till exempel i tid till skolan, och känner man mig så vet man hur stort det är. Sen slutade vi halv två, innan dess hann jag och Malin med att sola en stund, förstå gången i år tror jag!
 Efter skolan bar det av mot Odenplan för lite jobb. Jag älskar att va inne i stan, nån gång ska jag flytta dit och sitta på alla mysiga cafeér och restauranger dygnet runt. 
 Aja, nu är jag i alla fall lite rikare än vad jag var igår, det är alltid bra. Mina pengar kommer behövas i Jersey ;)
 Nu ska jag sova så jag orkar vara glad imorrn också, hihi, det kan behövas. 

 image1


 


RSS 2.0