"it" of the winter 07'08

Trendslav eller ej så har jag missat vinterns stora "it": att hata.

Det är vintern 07/08 stora måste! Så alla som inte orkar bry er om att hata ledare man hade  på en språkresa i tre veckor, som inte har antingen relationen bästa vän eller hatobjekt med folk utan kan vara lite småbekanta med alla, som inte lägger ner tid på att titta snett på folk eller skriva i sin blogg hur många "cp'n" det går i dess skola, som inte kan låta folk se ut hur fan de vill (även om det ser färjävligt ut), som kan acceptera att man tycker olika som saker och ting eller bara tycker det är onödigt att ödsla tid på människor man inte tycker om: ni är så ute! Ni ligger helt enkelt fel i tiden.
 "Jag hatar dig, dig och det mesta" -ansiktsuttrycket är vinterns trendigaste accesoar, speciellt tillsammans med lite elaka kommentarer som förpestar glada stunder.
 Stort pluspoäng är om man till exempel hatar en lärare man träffar två gånger i veckan eller ännu bättre en lärare du hade för tre-fyra år sedan.
 Självklart är det riktigt klockrent om du berättar för så många som du kan om hur många du hatar.


Prosit babe

Jag har fått ett nytt rum, eller det är ett tag sen nu. Jag tror jag är allergisk mot mitt nya rum, så fort jag kommer in där nyser jag. Inte så lite flickaktigt "atjoo, hoppsan hihi" utan "athjooooooo, helvete". Lite grann så man flyger bakåt av luftdraget. I mitt nästa liv ska jag nysa normalt, i hope. I alla fall, det kanske beror på att jag har sprayat parfym på kläderna som ligger i mitt rum. Fast jag har ju inte dränkt dem i ralphlaurenhot, kanske är förkyld, eller så är det bara lite dammigt hehe.
 Sen stör jag mig lite på min dator. Den surrar alltid precis när jag ska sova, brzzzzzzzz. Irriterande? Ehh, ja. 

-En vanlig kväll
22.37: Lägger mig i sängen
22.45: Släcker lampan och blundar.
22.48: Försöker tänka högt så jag inte hör hur det surrar 
22.49: Lägger mig på sidan (funkar inte det heller)
22.50: Lägger täcket precis vid örat som inte är mot madrassen och sen lägger jag kudden ovanpå (går inge vidare, obekvämt utan kudde)
22.51: Kliver ur sängen och stänger av huvudströmbrytaren
22.52: Försöker att inte lyssna efter brzzzz-ljudet
22.53: Lägger mig tätt intill väggen för att vara så långt från datan som det går.
22.54: Kollar en gång till om jag verkligen hade stängt av datan - det hade jag. Lyssnar på alla lampor i hela rummet om de är nån av dem som låter, det är det inte.
22.55: Stänger till dörren helt och hållet - ingen skillnad
22.56: Lägger mig, försöker räkna får och kossor och hästar och grodor, hjälper inte
22.57: Tappar räkningen, börjar om från början
22.58: Skiter i fåren och grodorna. Tänder lampan för att checka så det inte är den som låter - det är det inte
22.59: Lägger täcket över huvudet, funkar ganska bra
23.09: Somnar

RSS 2.0