Jersey jersey jersey

Nu sitter jag och jossan pa ett cafe pa Jersey, sla det om ni kan ;) Vi har det bast har bland fransman och Goteborgare. Puss pa er allihopa!

Good timing.

Först ingenting, sen allt på en gång, sista veckan. 

Skolavslutning igår, ingen märkvärdigt men helt okej. Gick förbi KP's avslutning på vägen hem och sen var jag med Malin. Vi lyckades trampa på en fågel, asäckligt. Sen drog vi till Kaanan, alla där hade redan badat men det gjorde inte så mycket. På vägen hem fick jag ett nytt minne från Grimstaängen och min cykel fick punka. 
 På kvällen hjälpte jag och Sara Malin att packa inför sin USA-resa. Vart en rejäl omgång men men, vi överlevde i alla fall. Tur det och tur att det var just där i alla fall. 
 Sen på kvällen tältade jag och Sara på min tomt. Det måste vi göra om nån gång. 

Och förlåt för att jag är som jag är, men jag vet varken var jag eller du står.

Idag ska jag packapackapacka, Jersey på fredag!!!! Slå den om ni kan ;) 


2/6

Förjävlig dag igår, först engelska prov och sen en match som gick käpprätt åt helvete, dessutom var det mot laget jag bytte bort i vintras. Okej, om jag hade spelat dåligt hade jag haft nåt och skylla på, men i andra halvlek kände jag mig väldigt överflödig. Jag vet inte hur många bollar jag sköt upp, men inte fan vart det ett enda litet mål. Åhh, för första gången på länge ville jag evrkligen vinna! Och den där så kallade publiken kunde lika gärna gå och ta sig. Seriöst, hur moget är det att skjuta bort en boll under en match å att den måste avbrytas. Och hur moget är det att stå och skrika massa saker precis under en straff och sen "Bra BP, fortsätt så här i allsvenskan också" efteråt. Ibland önskar jag hade svarat på något klurigt sätt så de bara höll käften. Tyvärr är jag inte så snabb i käften som ibland skulle behövas.  

Aja, efter regn kommer solsken och idag har det varit en jättehärlig dag. Nu är jag sådär härligt mör i hlea kroppen efter en dags kaninhoppning. Alla är så söta, och inte minst kaninerna! Go Liten & Cama, go go go!

Puss på er allihopa, mindre än två veckor kvar till Jersey!!

RSS 2.0